שקום לאחר ארוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

11/09/2011 | 21:44 | מאת: דנה

אמיעברה ארוע לפני כ3 שנים אמנם יש שפור במצבה אך אין לה תפקוד עצמאי צד שמאל שלה משותק כעת היא מסוגלת ללכת לשבת אבל רק בעזרתנו אנו מחזיקים לה את היד המשותקת והיא הולכת בעזרת מקל יש בעיות של שיווי משקל האם יש סיכוי להליכה וישיבה עצמאית [היא עושה פיזיוטרפיה והידרוטרפיה פעם בשבוע] האם יש קשר לכח רצון או שהכל נובע מהפגיעה

16/09/2011 | 02:55 | מאת: דר' דניאל גוטליב

בודאי שכוח רצון משחק תפקיד ובמצב המתואר שהוא גבולי בין סיעודי לתשוש קשה כנראה שהמשיך נסיון שיקום במסגרת כמו למשל מחלקת השיקום של עזר מציון שהיא חינמית בתנאי שמתקבלים אליה או פיזיוךרפיה פרטית לבית (בנוסף ל12 טיפולים המגיעים לשנה מהקופה) וכדומה היא חשובה כדי למקד את המטרות (קימה עצמאית, צעידה עצמאית עם מקל ארבע נקודות או הליכון וכדומה) ולנסות להגיע אליהן. בהצלחה.

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי