ארוע מוחי בשילוב התקף אפילפטי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

29/09/2019 | 04:07 | מאת: חגית

לפני שבוע אמא (בת 81 ) עברה כפי הנראה ארוע מוחי בשלוב של פירכוסים אפילפטיים. האוטם נראה בסי.טי רק אתמול עד אז לא היה ברור שהיא חוותה ארוע בנוסף להתקף. לאימא יש חום גבוהה מזה כשבוע שלא ניתן לשליטה. בבדיקות הדם לא נמצא זיהום. כרגע היא מתקררת באמצעות נכונת קירור. האם ידוע על אירועים נוספים כאלו? ואיך ויסתו את חום הגוף . אימא מאושפזת במחלקה הניורולוגית בבית החולים תל השומר

חגית שלום, פורום זה עוסק בשיקום לאחר אירוע מוחי. את השאלות שלך יש להפנות לנוירולוג. רפואה שלמה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי