המלצות אחרי אירוע מוחי

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

30/12/2018 | 05:33 | מאת: תומר

שלום, אני בן 34 ועברתי אירוע מוחי לפני שנה וחצי, רציתי לדעת מה מומלץ לעשות אחרי אירוע מוחי? תודה

30/12/2018 | 08:50 | מאת: תומר

אני אמקד את השאלה: איזה אוכל כדי לאכול(עשיר בנוגדי חמצון Antioxidant? ) איזה פעילות אירובית ממולצת?אני סובל מחוסר שיווי משקל איזה תרגילים לעשות למוח?החשיבה הקוגנטיבית שלי ירדה *ועם יש עוד טיפים אני אשמח תודה!

תומר שלום, השאלות שלך טובות אך חלקן מעבר לתחום בו עוסק הפורום הזה (נושא התזונה, למשל) ולחלקן התשובה תלויה מאוד במצבך בנקודת הזמן הזו. אני מציע: א. לעבור אבחון מסודר על ידי איש מקצוע שיוכל להתאים תרגילים ספציפיים למצבך הנוכחי ב. מידע כללי תוכל למצוא במדריך לשיקום לאחר אירוע מוחי http://www.stroke-guide.co.il זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי