לאחר ניתוח ראש האם ניתן לחזור לפעילות מלאה

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

06/08/2018 | 23:22 | מאת: אלעד

היי, אישתי לאחר ניתוח להוצאת גידול במח צד ימין, לאחר הניתוח יש חולשה חזקה בצד שמאל רגל יד ובכלל הכל נבול , הרגל זזה היד מרגישה ומידי פעם מבצעת תנועה, בת31, האם יש טיפול זה משהו שכיח וניתן לרפא ? תודה

שלום, רוב הסיכויים שניתן לשפר, במיוחד אם הניתוח היה לפני זמן לא רב. צריך לבצע שיקום מסודר בבי"ח שיקומי ואז הערכה מחדש. רשימה של בתי חולים שיקומיים תמצא כאן: www.stroke-guide.co.il/resources/rehab-hospitals בברכה, זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי