רופא שיקומי לאחר אירוע

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

28/11/2017 | 22:45 | מאת: חנה

במסגרת שיקום לאחר אירוע מוחי (4שנים ) מתבצע תהליך פרטני שיקומי -פילאטיס פיזיותרפיה קלינאית ריפוי בעיסוק אבל חסר ראיה רפואית -במבט על שיכולהלתת מעטפת /הכוונה רפואית שיקומית .אודה לקבלת שמות של רופאים שיכולים להיות רלוונטיים לטובת הנושא גם באופן פרטי (בדומה למנהל מחלקה הנמצא בבית לוינשטיין המאגד את כל מערך השיקום רק עבור אדם המשתקם בביתו )

רוב רופאי השיקום יכולים להתאים - מציע לחפש רופא שיקום שניתן להגיע אליו דרך קופת החולים שלך. ניתן גם למצוא באינטרנט שמות רופאי השיקום בבתי החולים השיקומיים ברחבי הארץ. זאב

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי