אירוע מוחי שיתוק בצד שמאל

דיון מתוך פורום  פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי

30/08/2017 | 12:05 | מאת: יוליה

שלום שמי יוליה ואני בת27 עברתי אירוע מוחי לפני כ חודש וחצי ושותקתי בצד שמאל , הרגל פחות או יותר חזרה לתפקד היד כרגע פחות יש תנועות מיזריות לא מבודדות, אני נמצאת בשיקום אך לא רואה התקדמות ביד האם יש משהו שיכול לסייע לי? עלות של תאי לחץ לצערי לא באפרותי נכון לעכשיו.

כן. המון פיזיותרפיה ליד. שילוב של גירוי חשמלי. ישנן כפפות נלבשות העוזרות בהפעלת היד בזמן התרגול. דורש המון נחישות אבל בהחלט קיים סיכוי לחזרה של היד לתפקוד. זאב

26/12/2018 | 03:24 | מאת: שמחה

היי יוליה, אשמח לדעת איפה עברת את השיקום שהביא אותך ממצב שיתוק מוחלט של רגל שמאל להליכה עם רגל שמאל ?

מנהל פורום פיזיותרפיה - שיקום לאחר אירוע מוחי