פתרון לרעב מוגבר כתוצאה מנטילת ציפרלקס

דיון מתוך פורום  טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח

30/08/2019 | 20:49 | מאת: רונן

דוקטור שלום, התחלתי לקחת לפני מספר שנים ציפרלקס לבעיות של חרדה והתקפי פאניקה, התרופה יעילה אך גרמה לי לרעב בלתי נשלט ועליה של 25 קילו בתקופה בה אני נוטל. רופא לבעיות השמנה המליץ לי ליטול זריקת סקסנדה, אני לוקח את זה שבועיים וזה ממש מוריד לי את הרעב והחשק לאכול כל הזמן, גם אני מרגיש שבע הרבה יותר מהר. האם יכולה להיות לתרופה התנגשויות עם הציפרלקס? האם ידוע לך על נזקים שהתרופה יכולה לגרום?

אכן מנגנון הרעב הופך לפעיל יותר תחת טיפול בנוגדי דיכאון וחרדה, הטיפול בסקסנדה מוביל לשובע מוקדם יותר וירידה בכמיהה לאוכל ואין כל התנגשות בין התרופות אך כמו כל תרופה ישנם סיכונים שונים ולכן עליך להיוועץ עם הרופא המטפל.

מנהל פורום טיפול בהשמנת יתר ללא ניתוח