לאחר ניתוח גידול לא מפריש בהיפופיזה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/06/2016 | 23:52 | מאת: אורלי

שלום בחודש אוקטובר 2015 בוצע ניתוח כריתת גידול בהיפופיזה בחודש מרץ 2016 בוצע MRI נראה תקין,נראה שכל גידול הוסר בשלמותו. מתי להערכתך שווה לחזור על MRI? תודה

לאורלי, השאלה צריכה לכמובן להיות מופנית למנתח למומחים שונים גישה שונה כמו כן לא ציינת מה סוג הגידול שנכרת(איזה הורמון הוא הפריש ביתר?)גם לכך השםעה על מרווחי הדמייה עוקבת. בברכה

01/07/2016 | 23:03 | מאת: אורלי

הגידול היה גידול היפופיזרי.הפריש פרולקטיו בלבד כל שאר ההורמנים היו תקינים לפני הניתוח ולאחריו מתי להערכתך שווה לחזור על ה MRI? תודה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה