האם MVA מתאים לטיפול בהקרנת פרוטונים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/01/2015 | 11:49 | מאת: דניאם

קראתי על הקרנת פרוטונים ומדובר על גידולים . האם MVA במוח לצורך הענין נחשב לגידול? לבתי שהיא בת 50 יש GIANT MVA אחרי שנתיים של צינטורים להדבקות יש צורך להקרין קצוות שאליהן כנראה אי אפשר היה להגיע. האם מומלץ ומתאים יותר הקרנת פרוטונים מהקרנה הרגילה בה משתמשים בארץ?

לדניאם שלום, 1.ללא עיון בהדמיות טרם ,במהלך,ואחרי הצינתורים כל תגובה תהיה בלתי אחראית ופוטנציאלית מזיקה. 2.הטיפול הניתן בארץ -טפול רדיוכירורגי מתבצע עי מומחה לרדיוכירורגיה. יחידות לרדיוכירורגיה נמצאות בבתי החולים המרכזיים,הדסה-עין כרם,תה"ש,איכילוב ועוד במסגרת המחלקות לנוירוכירורגיה. מומלצת התייעצות עי המומחה התואם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה