כאב ראש לוחץ

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/05/2006 | 17:42 | מאת: אריסון

יש לי כאבי ראש שנמשכים כבר כחמש שנים (בעיקר כאב ראש שלוחץ במצח בצדדים ובקרקפת). המצב לעיתים מחמיר בעיקר בעיתות של מתח נפשי או לחץ כלשהו. כמו כן אני סובל גם מתחושה של סחרחורת (חוסר שיווי משקל). הכאבי ראש מפריעים כל כך עד שאני לא עושה ביוםיום כמו שהייתי עושה בעבר. בשל זה אינני מתקדם בעבודה למרות ההזדמנויות הרבות שיש לי.איכות חיי וחיי משפחתי בירידה גדולה. נוירולוגים טוענים שזה ממתח נפשי. מה שאני בא לשאול זה בעצם אם יש מצב שגם הכאבי ראש שנמשכים כל כך הרבה וגם הסחרחורות נגרמים בגלל בעיית לחץ ומתח ויש סיכוי שמתישהו אני אקבל את החיים שלי בחזרה ואני רוצה לחיות כמו כולם! יש לציין שהבעיה המעיקה עליי בעיקר היא שקשה לי לעמוד ביציבות מבלי צורך לשבת מול קהל וכו' אם כי גם כשאני יושב אני מרגיש לעיתים כאבי ראש אנא דוקטור השב לי !

שלום רב התשובה לשאלתך בעקרון חיובית עליך לקבל ייעוץ ובדיקה נוירולוגית לרבות דימות מח עליך לקבל ייעוץ פסיכולוגי במקביל קיימים טפולים ייעודיים להפרעות עליהן התלוננת

30/05/2006 | 19:57 | מאת: חני לאריסון

שלום אני קראתי את ההודעה שלך ואני לגמרי מזדהה איתך. גם אני סובלת כ5 שנים מלחצים בראש , חוסר יציבות וכל מיני תופעות נוספות מאוד, מאוד לא נעימות גם אני הפסקתי לתפקד וגם אכות החיים שלי ירדה פלאים. אני מיואשת וכל הזמן חיה מסביב לזה, אני לא נהנית מכלום כי אני כל הזמן מוטרדת מזה. אם תמצא איזו שהיא דרך לעזור לעצמך, תיידע אותי ותעזור גם לי. תודה ובהצלחה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה