נימול בצד שמאל של הגוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/01/2013 | 10:34 | מאת: שני

שלום רב. אני בת 32.מזה מספר חודשים אני סובלת מנימול בצד שמאל של הגוף- מתחיל באיזור האוזן, הכתף, היד, עד לאצבעות ורגל שמאל. הידיים נרדמות לי גם בזמן השינה וגם בישיבה ללא פעילות מאומצת, שמלווה גם בכאב עמום ומעין תחושת קור. בנוסף, בעת פעילות גופנית או אפילו הליכה נרדמות לי האצבעות ברגל שמאל. אני מאוד מודאגת מה יכולה להיות הסיבה לכך? תודה מראש

שלום שני, תתכננה מספר סיבות-אבחנות אפשריות. מכל מקום מומלצת עתה בדיקת נוירולוג ואבחון סיבתי עוקב. לא מומלץ לדחות את הבירור. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה