התקף וזו וגלי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

31/12/2012 | 09:06 | מאת: גלעד

לאחרונה עברתי אירוע של התעלפות פתאומית בזמן ישיבה ובנוסף לכמה מקרי "כמעט התעלפות". רופא המשפחה שלי ציין אבחנה משוערת: vasovagal attack. ביצעתי בדיקות דם מקיפות, אקו לב, צילום חזה, אקג. כל הבדיקות נראות תקינות. אני סובל מתחושה כללית של חולשה ברמות משתנות (מרגיש טוב, ושעה אחרי מתחילה חולשה וסחרור). אציין כי קרו לי 4 מקרים כאלה בעשרה הימים. רציתי לדעת האם התופעה אמורה להיעלם כמו שהגיעה? האם מלבד לאכול מאכלים עם נתרן ישנו משהו נוסף שאני יכול לעשות לשיפור המצב? האם צריך חוות דעת של רופא מקצועי כלשהו, ואם כן לאיזה סוג של רופא מומחה אני יכול לפנות? תודה מראש!

לגלעד שלום, מאחר והאבחנה משוערת מומלצת גם בדיקה עי נוירולוג מומחה. במידה וממצאי בדיקתו תקינים ולא הומלץ אבחון נוירולוגי התשובות לשתי שאלותיך הראשונות -עי רופא המשפחה. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה