פריצת דיסק בצוואר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/07/2006 | 09:20 | מאת: לימור

שלום, לפני כשבועיים כאב לי הצוואר, חשבתי שמדובר בהתקררות שתחלוף אך התברר שהכאבים החמירו. הופנתי למיון ומשם לאשפוז במחלקה הנוירוכירורגית. הסתבר כי מדובר בפריצת דיסק בצוואר שעלולה להשליך על שק העצבים ולגרום לנזק. הומלץ לי לעבור ניתוח. בימים הקרובים אני אמורה לעבור צילום MRI וברצוני ללכת למס' מומחים חיצוניים בכדי לשמוע חוות דעת נוספות. אני לא יודעת אם עלי לפנות למומחה בתחום נוירוכרורגיה או בתחום האורתופדיה. כמו כן איפה ניתן לקבל רשימה של המומחים בתחום? אשמח לתשובתכם בהקדם. תודה !

שלום לימור הנתוח הנדון מתבצע הן עי נוירוכירורגים והן עי אורטופדים העוסקים במחלות עמוד השדרה במידה והינך מעוניינת בייעוץ(עדיף לאחר בצוע בדיקת ה-MRI) תוכלי לפנות 03-5271281 או 0544804129-חן. בכל קופת חולים יש רשימת אורטופדים ורשימת נוירוכירורגים המייעצים לקופה. בהצלחה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה