המשך GBM ונהיגה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

11/07/2006 | 15:00 | מאת: אמיר

רצ"ב העתק פענוח MRI אחרון האם הוא נראה תקין אודה לך באם תעזור בפענוח MRI לחולה GBM זכר בן 66 עבר ניתוח לפני 7 חודשים הקרנות סיים לפני 4 חודשים וסייים מחזור 3 של טמודל ר.ק.מ ביקורת מצב לאחר ניתוח על רק BGM טמפורו פריאטלי מימין נסיגה מסויימת של התהליך הידוע וירידה משמעותית בהיקף הבצקת והלחץ על הסביבה בהשוואה לMRI מאפריל 06 האדרה של הדופן של הקרן האוקציפטלית מימין יתכן ומייצגת הסננה אפנדימלית הסתיידות בקרקפת הפריאטלית משמאל ללא שינוי לעומת בדיקת MRI מאפריל 06 אודה לך באם תסביר מה הם המילים המודגשות בברכה קרן

לאמיר וקרן שלום, לגבי עניין הנהיגה - לרופא, לאחר שעשה בדיקה נוירולוגית לחולה שלו, יש הסמכות להתיר נהיגה וזאת אחרי ששלל הפרעות גסות בתפקודים הנחוצים לנהיגה. כיוון שהבעתם חשש לגבי אביכם הייתי בכ"ז ממליץ לפנות לפורום שיקום נהיגה, דרך Ynet (גב' פנינה וייס, בי"ח בילינסון) ליעוץ ובדיקה. לגבי בדיקת ה-MRI לא ניתן היה לראות את המילים המודגשות אך הרושם הוא שהתהליך לא נעלם אלא שהוא פחות פעיל וזאת עקב הטיפול עד כה. בברכה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה