מנינגיומה - המשך

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/07/2006 | 23:55 | מאת: אתי

לפני כמה שנים אובחן אצלי מנינגיומה באזור המח, והייתי במעקב. כשהייתי בהריון עשיתי MRI והמנינגיומה גדלה מעט (1.3 ס"מ). עכשיו אני לאחר לידה ועשיתי CT מח,למעקב, אבל משום מה דובר על המנינגיומה בכלל, כאילו שהיא אינה קיימת. הייתכן שכתוצאה מההריון והלידה המנינגיומה נעלמה?????

לאתי אם בדיקת ה-CT נעשתה ללא הזרקת חומר לוריד במהלכה -ייתכן והמפענח לא ראה את המנינגיומה אם אכן הוזרק חומר-מומלץ שתפני שוב למפענח הבדיקה ועם ההדמייה טרם הלידה אשר בה הודגמה המנינגיומה ובקשי פענוח חוזר+השוואה בין הבדיקות בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה