בדיקות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/07/2006 | 13:59 | מאת: גידי

שלום ד"ר האם לאחר בדיקת MRI CT לרבות אנגיו CT ניתן לדעת בוודאות שאין כל בעיה פתולוגית בראש?

לגידי שלןם 3 הבדיקות שהזכרת בפנייתך ,כאשר הו בגדר התקין-מגדירות רקמה מוחית תקינה לרבות כלי הדם המוחיים והעדר גידול ,הפרעה במערכת ניקוז הנוזל המוחי , אוטם,ואיהדגמת תהליכים מוחיים נווניים. יש מחלות מוחיות אשר אינן ניכרות בבדיקות הדמייה אלה תהליכים פסיכיאטרים חולניים אף הם אינם מודגמים בד"כ בסכום התשובה לשאלתך היא :בד"כ כן. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה