דנטואין הפיך?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/07/2006 | 10:12 | מאת: אילת

שלום, סבתי התאשפזה אמש בבית חולים שם הזריקו לה הדנטואין ומאז היא איננה אותו דבר. מאישה עצמאית בת 85 שחיה לבד, היא בוהה ובעלת קשיי דיבור וקושי בשליטה על הסוגרים. קראתי שמינון גבוה מדי של התרופה עלול לפגוע במערכת העצבים. האם זה המצב? האם המצב הפיך?

לאילת שלום יש לבצע בדיקת דם לרמת דנטואין:התחום התקין של התכשיר . לא ברור מפנייתך מדוע הוחל טפול בדנטואין . רמת תרופה בתחום הטיפולי:10-20 המצב הפיך או לפחות הפיך חלקית בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה