מבט על תוצאות סיטי בבקשה..

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/07/2006 | 21:15 | מאת: אלירן

בקשה לי אליכם, אבא עבר אירוע מוחי לפני כשנה ומאז הוא עבר לשיקום בבית חולים אלישע, ומאז הוא הגיב בדברים קטנים כמו תן יד תן נשיקה וכדומה... עשינו לו סיטי לפני כחודשיים וממה שהבנתי יש לו לאבא נוזלים בראש. הייתי מתבוננים בדף של התוצאות (אשר סרקתי) ואומרים לי מה המצב הקיים אצל אבא, אודה לכם מאוד.. אלירן...

לאלירן שלום, במקרה זה עדיף לראות את תמונות הבדיקה ולהשוותה ל- CT קודם שכנראה בוצע שנה קודם לכן. רצוי בנוסף שאביך יעבור בדיקה נוירולוגית עדכנית.נשמח לעזור. בברכה.

01/07/2006 | 23:07 | מאת: אלירן

זה מאוד יעזור...

מנהלי פורום נוירוכירורגיה