נוירולוגיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/06/2006 | 16:49 | מאת: אורי

אני מבקש לדעת מה פירושם של שני המושגים הבאים, ואיזו מחלה עומדת מאחוריהם: 1. פולי נוירופטיה פריפרית. 2. carpal tunnel syndrome

לאורי שלום אנא פנה לנויורלוג,שכן המונחים בהם אתה מתעניין נתונים בתחום מקצועו. בברכה

02/07/2006 | 21:44 | מאת: קובי

שלום רב, אימי סובלת "מנברלגיה טריגימינלית" מזה 20 שנה. ברצוני לדעת מה הגורמים להתפרצות הכאבים שהיא מרגישה באזור הפנים(צד ימין) לעיתים תכופות,היא טופלה ב"טגרטול" והיום הוא איננו עוזר בשיכוח הכאבים. אשמח לקבל אינפורמציה בנוגע לטיפולים או תרופות או לחידושים בתחום. תודה רבה. קובי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה