חשש לאפילפסיה כתוצאה מסדק בבסיס הגולגולת

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

29/06/2006 | 15:41 | מאת: הילה נ.

שלום, לפני כחודשים התעלפתי בבית וחטפתי חבלה רצינית בראש עם דימום רב מאוזן שמאל, איבדתי את ההכרה ואין לי שום מושג מה קרה חוץ משחזרתי מבילוי והיתי בבית. כתוצאה מהחבלה נגרם לי סדק בבסיס הגולגולת ופגיעה במספר עצבים- בעצב השמיעה ליקוי שמיעה קל וטיניטוס, פגיעה בעצב הפנים ופציאליס, פגיעה בחוש הטעם והריח. עד לפני שבועיים הטעם והריח נפגעו חלקית, עכשיו במשך שבועיים יש לי טעם וריח חזקים נורא כמו צמיג/ פלסטיק שרוף 24 שעות. שלחו אולי לבדיקת E.E.EG מחשש לאפילפסיה. יש לי את התשובות ורציתי לדעת האם תוכל לפענח לי אותם כדי שאוכל להיות רגוע עד הביקור אצל הרופא. התרשים בוצע בעירנות, פעילות רקע סדירה וסימטריה. ללא אקטיבציה ופעילות פרוקסיסמלית. מה זה פרורקסיסמילית? האם יש לי אפילפסיה? בעקבות המכה אני סובלת מתסמינים אפילפתיים, אני עוד מחלימה בבית וסובלות מכאבים שונים תודה

שלום הילה אני מאחל לך המשך החלמה קל. "תסמינים אפילפטיים" ייתכנו לאחר חבלה כזו שעברת ,גם אם תרשים ה-EEG-היה תקין הפענוח של בדיקת ה-EEG-כפי שצטטת-איננו מראה על תרשים אפילפטי "פעילות פרוקסיזמלית"-הינה פעילות המח המצביעה על תרשים אפילפטי-במוקד מוחי מסויים ,ואותה לא מצאו בתרשים שנערך בעת בדיקתך בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה