קוורנומה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/05/2006 | 10:34 | מאת: SHLOMIT

האם זהו מום מולד או שנוצר במהלך החיים? תודה על תשובתך... וסליחה על ההטרדה.

תודה על פנייתך פעמים רבות מדובר במום מולד המתגלה באקרעי,או לחלופין עקב דימום ממנו והסימפטומים המשניים לדמם זה. לעיתים מופיעות קברנומות נוספות במהלך מעקב אחר חולה עם קברנומה ידועה. המשתנים המרכזיים לחולה עם קברנומה מזוהה הדמייתי הינם:1)דמם ממנה2)שינוי בגודל הקברנומה. בברכה

23/06/2006 | 00:09 | מאת: משה

עברתי ניתוח להסרת קוורנומה מדי פעם יש לי ריחופים( שבריר של שניה)כמו כן לחצים וכאבי ראש בלילה בשינה ישנם רעידות של הגוף האם זה סוג של אפילפסיה אני מטופל על ידי תרופת אפונטין מה הסיכונים לבעלי קוורנומה והמגבלות סליחה על הבלגן המון המון תודה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה