המשך מיגרנות

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/06/2006 | 14:17 | מאת: שירלי

בקשך לתגובתך להופעת כאבי ראש במאמץ בעת ראיית טלוויזיה וקריאה...אז כן אני יושבת בעבודתי 4 שעות רצוף ולפעמים יותר מול מסכים, ומופיעים לי כאבי ראש חריפים מאוד. העם יש דרך למנוע את זה והעם זה נגרם מהמסכים או מגורמים אחרים?

נסי לעשות הפסקות תוך כדי הצפיה או הקריאה ולעצום עיניים, בדקי אצל אופטומטריסט אם אין לך בעית אקומודציה (התעייפות מהירה של השרירים החיצוניים של גלגל העין למשל ) שתזדקק לתרגול אורטו-אופטי ("פיזיורפיה לשרירי גלגלי העיניים).ניתן להתקין מסכי "anti-glare" למניעת סינוור מה שיכול להקל ג"כ על בעיה זו. בברכה.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה