לחץ בחלק האחורי של הראש.... המשך דחוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/06/2006 | 11:13 | מאת: שגיא

שלום שוב כפי שכבר צינתי בעבר בעלי בחור בן 32 כבר יותר מחודש עם לחצים בחלק האחורי של הראש. בנוסף לזה אין לו תאבון וכל דבר שהוא אוכל הוא מקיא. ישנם גם סחרחורות מידי פעם. בעלי התאשפז פעמיים בבלינסון וביצעו בדיקת CT מוח - תקין , EEG - תקין , בדיקות דם. הוא קיבל הפניה ל- MRI , יש לנו תור רק לעוד חודש באסותא, אנחנו צריכים להקדים את הבדיקה כמובן אבל לא יודעים איך לעשות זאת. בתחילת החודש ד"ר אוריאל ולד בקש ממני לפקסס את סיכום המחלה מבית חולים בלינסון, לפני יומים פקססתי את סיכום המחלה האחרון. בעלי נמצא עדיין עם אותם סימנים הוא כבר ירד 8 קילו ואינו יכול ללכת לעבודה. תעדכנו אותי בבקשה אם יש לכם רעיון איך אנחנו יכולים להמשיך מכאן האם יש רופא נוסף שיכול לעזור לנו, האם ישנן עוד בדיקות שניתן לבצע , האם יש לכם רעיון מה זה יכול להיות. ממתינה לתשובה שגיא

לשגיא שלום, צרו קשר עם ד"ר ולד - מחר 15.6.06 לגבי בדיקת ה- MRI. בברכה.

15/06/2006 | 17:30 | מאת: שגיא

שלום בהמשך לתשובתו של דוקטורר בן דויד, האם יש דרך להקדים את התור לבדיקת MRן? והאם יש לכם רעיון מה יכול להיות הגורם לכאבים ולכל התופעות שציינתי? כמו כן האם יש בדיקות נוספות שיש לבצע? בתודה מראש שגיא

מנהלי פורום נוירוכירורגיה