אי יציבות נד נד אחרי הדמייה תקינה בספטמבר

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/12/2020 | 19:58 | מאת: חולה דואגת

שלום רב ברקע כריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית שמאלית נמצאת במעקב הדמייה אחרונה של המוח בספטמבר לפי הפענוח תקינה יש לי להיות במרפאה כדי שיראו את הדיסק החודש כדי שיראו את ההדמייה. הדמייה אחרונה בספטמבר השנה תקינה בשבוע האחרון החלה לי אי יציבות הולכת נד נד יש לציין שבשבועיים האחרונים לקחתי כדור הרגעה אחד לוריון lorivan בבוקר אחד כל בוקר האם האי יציבות מהכדור שלקחתי כל בוקר במשך שבועיים כדור אחד? יש לציין שאת הכדור לקחתי אחד כול בוקר אחד ליום. יש לציין שאת הכדור נתן לי רופא משפחה איך להתייחס לאי יציבות ?

04/12/2020 | 20:44 | מאת: דואגת

בנוסף בדיוק לפני שבוע קיבלתי מכה ליד העין ממקלחת בטוש אחרי אי יציבות הייתי במיון ואמרו לי יש לי המטומה ליד העין ויש נפיחות ונתנו לי משחה מקסטירול הכאב עבר

אבחון אי יציבות:אי יציבות בסיוע נוירולוג

מנהלי פורום נוירוכירורגיה