שבר בגולגולת ולחצים שמשביתים אותי לגמריי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/12/2020 | 09:31 | מאת: מאור

שלום , לפני כמה שנים עברתי שבר בגולגולת (שבר דחוס בקיר הקדמי של הסינוס הפרונטלי , ושבר פסי קטן בקיר האחורי) מאז התחילו לי לחצים קשים במצח ובכל הצד של השבר זה משפיע על המצבי רוח שלי ולא נותן לי מרגוע , רוב היום שלי משותק כי אני לא מוצא את עצמי עם הלחצים שיש לי. ניסיתי לפנות לנוירולוג ולהסביר את הבעיה אבל בדק אותי ע"י צילום פשוט והחליט שהכל בסדר . בבקשה תעזרו לי אין לי כבר כוחות להכיל את זה

שלום מאור, ממליץ שתבדק ע״י מומחה מהצוות שניתח+ הדמיית נולגולת-מח ע״י CT הנחיות טיפוליות כפי שישתמע בברכה

02/12/2020 | 10:00 | מאת: מאור

תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה