לא מצליח לחזור לעצמי מזה 4 חודשים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

27/10/2020 | 23:57 | מאת: דני

שלום, אני בן 20. לפני 4 חודשים בדיוק הייתי עם כמה חברים ועישנו קנאביס. מאז אותו בוקר של יום אחרי יש לי סחרחורת אין סופית שלא עוברת, קשיים מוטוריים כמו אחיזה של דברים בידיים, יש תחושה של רטט בידיים, עייפות כל הזמן וחוסר מוטיבציה בהכל, שוכח הרבה דברים ומרגיש כאילו המוח עובד על 70% ממה שהוא היה. הייתי בטוח שזה יחלוף עם הזמן אך זה לא ואני מתחיל להתייאש שזה לא יעבור לעולם. חייב לציין שגם החברים שעישנו את אותו החומר קיבלו את אותם התסמינים שיש לי. בבקשה אני כבר משתגע לדעת מה זה הדבר הזה שקורה לי.

בוקר טוב דני, יש צורך לבצע בירור מאבחן לסיבת תלונותיך . מטרתו -לשלול מצב מחלתי שאיננו קשור לעישון הקנביס. הבירור המתבקש כולל בדיקתך - בדיקה נוירולוגית ובצוע בדיקות עזר מאבחנות עפ״י התרשמות הנוירולוג בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה