חוסר תחושה וכאב אחרי ניתוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

24/10/2020 | 20:08 | מאת: אני

שלום ד"ר אני כשנה וחצי אחרי דיסקציה צווארית וכריתה של בלוטה בעקבות פפילרי שהתפשט. מאז הניתוח כשנה וחצי אין לי תחושה באחזור של חצי פנים/ צוואר וסובלת מהגבלה של תנועה וכאבים לא נעימים . מה צריך לעשות? האם זה ישאר ככה לנצח? נשלחתי לבדיקה emg מה זה אמור לומר? אשמח לעזרה תודה מראש

ערב טוב, •הנושא בתחום המומחיות הנוירולוגית: מומלץ ייעוץ תואם. •בדיקת EMG אמורה לזהות אלו עצבים נפגעו בניתוח ובאיזו מידה בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה