כאבי צוואר, הפרעות ראייה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/10/2020 | 12:46 | מאת: נתי3040

בחודש האחרון קיים קישיון/לחץ בצוואר/עורף האחורי בצד ימין, וכאבי לחץ של הפנים, ישנם בנוסף טיקים שהתחילו קצת לפניה ורעידות של שרירים ובנוסף גם של השפתיים)רעידות קלות) לפעמים, ישנם מידי פעם תלוי בתנוחה רעידות של האוזן בצד של הכאב צוואר. לפעמים ישנה תחושה של הקאה אבל בכללי מרגיש טוב, בדיקות דם תקינות. במעקב נורולוגי תמידי, אחרי mri מוח תקין , eeg, oct כולל ct צוואר תקין. אשמח להמלצות אילו עוד בדיקות ניתן לעשות

לנתי שלום , המשך הבירור המאבחן צריך להיות מותווה ע״י הנוירולוג בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה