עזרה בפענוח אולטרסאונד מח תינוק

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/10/2020 | 16:02 | מאת: יולי

בני בן 7 חודשים מגיל 0 עם הפסקות נשימה פעם בשבוע.איבד הכרה והכחיל.היה בטיפול נמרץ שם עשו לו ct ראש בגלל היקפי ראש גדולים גילו הידרצפלוס וקרניוסינטוזיס  מטופל אצל פרופ׳ במרכז הארץ שטוען שהנוזלים לא מדאיגים אותו ולא הסתכל על הפענוח של הבדיקות. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת נוספת ואם יש סכנה במצב כזה בus רשום - מערכת חדרים אינה מורחבת פרט לבליטה של קרניים פרונטליים עד 0.86 סמ מימין ועד 0.74 משמאל יותר מהשוואה לבדיקה קודמת ריבוי של נוזל אקסטרהאקסיאלי יותר לעומת בדיקה קודמת

ליולי שלום, אשמח לחוות דעתי. לשם כך יש לראות ולבדוק את בנך ולעיין בהדמיית ה-CT בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה