לאחר שבע שנים אחרי כריתת מניגיומה ויש הרבה בעיות לחץ בראש חזק וכאבים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/10/2020 | 23:21 | מאת: אביב

כאבים ולחץ בראש כל היום ברגע שזה חזק מתעלפת לפעמים מפרקסת .ויש כל ההשלכות חוש ריח וטעם .רעשים ואור .זיכרון .התפרצויות .ירידה במשקל מחוסר תיאבון ושימוש יתר של כדורים .לחץ חזק על עין שמאל שם היה הגידול חיים לא טובים משפיע על כל המשפחה .השאלה שלי אם כל זה שייך לניתוח כי אניתובעת את המכון שלא התריע לפני שנים שראו ולאאמרו .וגם כל הרופאים אומרים שזה לא קשור אפה אפשר לקבל חוות דעת רפואית על מנת שיהה לי הוכחה שכל מה שיש לי זה בגלל הניתוח ולא קשור להערכתך בכבוד רב

לאביב שלום, הנושא עלל איננו מתאים לדיון וירטואלי בפורום. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה