בדיקת הדמייה של המוח בחודש תשיעי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/10/2020 | 21:28 | מאת: tami

במיון עיניים הרופא רצה לתת לי בדיקת הדמייה של ארובות העיניים בדיקה שעשיתי בשנת 2014 רופא עיניים רצה. הרופא עיניים טוען ואמר להתייעץ עם נורולוג או נורוכירוג בגלל שעשיתי הדמייה של המוח בחודש הזה והיא תקינה זה מספיק ואין צורך בבדיקת הדמייה של ארובות עיניים האם בדיקת הדמייה של ארובות העיניים היא בדיקה שונה מבדיקת הדמייה של המוח?? כמנתח ראש בכיר מה דעתך?

כדאי שתבררי עם רופא עיניים מה סיבת הפנייתך להדמיית הארובות וכיצד היא עשוייה לקדם אבחנה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה