לחץ על הגרון משרוכי מסכה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/08/2020 | 02:19 | מאת: יונה

שלום לפני חודשיים עברתי קולונוסקופיה,וגסטרוסופיה ביקשו ממני להזיז את המסכה אל מתחת לסנטר, לגרון העליון, הרגשתי שהשרוכים לוחצים שם, שתי הבדיקות ארכו אולי שעה וחצי, אני מניח שזה מפעיל לחת מסוים על הצוואר, האם השרוכים הלוחצים, יכולים להאט את זרימת הדם למוח,?או להשפיע על מידת זירמת הדם בצוואר?אל המוח ומהן ההשלכות אחר כך? יש אפקט נוירולוגי מכך? כשהשרוכים של המסכה מורדים לאיזור הגרון?[כי אני מניח שהם מפעילים איזה שהוא לחץ ממתיחה. אגב יש לי כ25% היצרות בקרוטיס בעורק אחד

ליונה שלום, קרוב לודאי שלא. השאלה מתאימה לייעוץ נוירולוגי בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה