האם זה בתחום נוירוכירורגיה?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/06/2020 | 16:39 | מאת: אביעש

שלום, לאחרונה ביצעתי בדיקת MRI של עמוד שדרה צווארי בעקבות עקצוצים בכפות הידיים והרגליים בעת ריצה\מאמץ. בפענוח נכתב הממצא הבא: ריבוי של CSF סינוביאלי במפרקים האטלנטו אוקסיפטליים דו"צ יותר מימין, ללא עדות לשינויים הרסניים בלוחיות הארטיקולריות. פניתי עם זה לראומטולוג והוא אמר שהכתובת הנכונה היא נוירוכירורג. האם זה נכון? מה הממצא הזה אומר? תודה רבה!

לאביעד שלום, •לא ראיתי את ההדמיה, •כמו כן הציטוט שהבאת איננו כל הפענוח •הממצא המתואר ע״י המפענח כלל איננו מסביר את תלונותיך. מומלץ ייעוץ+ בדיקה עם התייחסות כפי שישתמע ערב טובק

15/06/2020 | 16:56 | מאת: אביעד

תודה רבה על התשובה. ייעוץ אצל נוירוכירורג? זו אכן הכתובת?

נוירולוגיה או נוירוכירורגיה: יתבהר עפ"י ממצאי בדקתך,עימותם מול ממצאי ההדמייה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה