כאב עצבי =עמוד שדרה גבי /מותני

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/05/2020 | 17:21 | מאת: tami

שלום רב האם נורוכירוג יודע לקרוא הדמייה של עמוד שדרה מותני? האם הוא יכול לראות אם יש לי כאב עצבי יודע לראות לפי ההדמיה או שזה רק אורתופד?

לתמי, *נוירוכירורג אמור לדעת לפענח MRI של עמה"ש המתני. *הקביעה על קיום כאב עצבי מתבססת בנוסף ובעיקר על תאורך את אופי הכאב,על בדיקתך+ממצאיה ועל העיון בהדמייה *גם בדיקת EMG יכולה לסייע באיבחון סוג הכאב. בברכה

28/05/2020 | 18:55 | מאת: tamiy

עשיתי בדיקת הדמייה של עמוד שדרה גבי ומותני ויצאו תקינות היה חשד לכאב עצבי. הכאב הוא בצד שמאל של הבטן מקרין לכול הגב -הכאב מאוד מאוד חזק. בדיקה גניקולוגית אורולוגית תקינה בעבר המליצו לי על מרפאת כאב לקבל זריקת אפידורל בעבר קיבלתי לפני שנתיים אבל עכשיו לאחרונה מאז הקורונה הכאב חזר מה זאת בדיקת emgהאם זו בדיקה נורולוגית האם כדאי לרופא כאב להגיד לי שיעשה את הבדיקה הזאת? האם הכאב בשריר או עצבי קשור לבעיה נורולוגית שיש לי מיוקולניוס הפרעה קטנה ??

לתמי, אין לי ספק שהמשך תקשורת וירטואלית לא יענה לשאלותיך באופן שיתרום להרגשתך או לאבחון מדוייק או לבחירת טפול תואם שיקל על תלונותיך.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה