תאונת דרכים. כאב ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

28/05/2020 | 14:03 | מאת: שיר

שלום. עברתי אתמול תאונה דרכים. עמדתי ברמזור אדום והרכב השלישי נכנס ברכב השני והוא בנו. כתוצאה מהמכה המאד חזקה נדחפנו כמה מטרים קדימה עם הרכב והחלק האחרוי נמעך לגמרי. אני ובן זוגי ישבנו חגורים מקדימה וקבלנו מכה בראש ובעורף כתוצאה מההדף. במיון רק בדקו מדדי דופק ולחץ דם הליכה על קו ישר והנחיה על מנוחה ולקחית משככי כאבים. זאת מאחר ואין לנו הקאות או התעלפויות. האם לדעתך אלו בדיקות שמספיקות במקרים כאלה? אשמח לדעת על מנת להיות רגועה שלא פספסו משהו. תודה רבה וחג שמח

אם אתם בעירנות טובה,ללא בחילה או הקאות +מסוגלים לבצע פעולות יומיומיות רגילות -אין צורך בבדיקות נוספות אם יופיעו תסמינים אחרים שאינם קיימים כרגע כדאי להיוועץ שוב. ככל שניתן במצב-חג שמח

29/05/2020 | 11:10 | מאת: שיר

תודה רבה על המענה! אין החמרה או תופעות חדשות. במקרים כאלה אין חשש לפגיעה פנימית,דימום או זעזוע נכון..?

נכון

מנהלי פורום נוירוכירורגיה