תסמינים\החלמה לאחר ניתוח TCC

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/05/2020 | 10:18 | מאת: רונית

שלום ד ר עברתי השבוע ניתוח TCCלכריתת מיקרואדנומה. כרגע יש לי כאבי ראש והפרשות דמיות מהאף (הולך ומשתפר, אבל עדיין) . האם זה נורמלי? האם מותר לקנח את האף? מה הטיפול מלבד שטיפות ? מה מותר ומה אסור? האם מאמץ מגביר את הדימום?

בוקר טוב רונית, בשלב המיידי לאחר אשפוז ניתוחי נדרש קשר ישיר למנתח בשאלות שמתעוררות כגון אלה שאת מעלה בפנייתך. אני סבור שתקשורת בפורום כאשר פרטי הניתוח האינדיבידואלי שלך לא מוכרים,ההדמייה שלך לא נראתה- לא תשרת אותך מיטבית בברכה נראתה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה