האם יש סיבה לדאגה ולגשת לבית החולים?

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

16/03/2020 | 20:22 | מאת: תמי

בחודש יוני הקרוב יהיה חמש שנים מכריתת המנגיומיה מעצם פרונטלית שמאלית הניתוח עבר בהצלחה ברקע הפרעת תנועה שהייתה לי ובקושי קיימת נמצאת במעקב במרפאה נורוכירוגית ביום שישי האחרון התחיל לי כאב ראש חזק מצחי מלווה בבחילות ללא הקאות והתקפי סחרחורות שבאים והולכים. בדיקת הדמייה עדכנית ששלחו אותי במרפאה נורוכירוגית יולי 2019 ברוך השם תקינה. האם יש סיבה לדאגה? או שלחכות עוד קצת ובינתיים לקחת כדור נגד כאבי ראש? כמה זמן לחכות עד שאגש לבית החולים? או שפשוט להקדים את הבדיקת הדמייה m.r.i בריאות לכולנו תודה על כול האיכפתיות שלך והעזרה שאתה עוזר תבורך

לתמי שלום, *עפ"י התאור בפנייתך מומלצת בדיקת נוירולוג. *הקדמת הדמיית ה-MRI-רק אם יהיו ממצאי חסר בבדיקת הנוירולוג בברכה

20/03/2020 | 16:12 | מאת: תמי

תודה על המענה האם חולים עם הפרעות תנועה כרוניות או/ו עברו רקע נורוכירוגי נמצאים בסיכון לחלות בנגיף הקורונה? אני יותר מודאגת בגלל הרקע הנורולוגי שלי של 12 שנה

לא

מנהלי פורום נוירוכירורגיה