קסנזין 25מ"ג לטיפול בתסמונת טורט

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/03/2020 | 11:12 | מאת: אני

שלום רב, מכר שלי סובל מתסמונת טורט, הבאה לידי ביטוי בחזרה על מילה מסוימת שוב ושוב תוך כדי הדיבור השוטף. אין כל טיקים כלשהם או עוויתות , אלא רק אמירת מילה מסוימת המון פעמים ברצף. חשוב לציין שהוא עובד כרגיל ובריא ב"ה, ורק החזרה על מילה ספציפית, שמשתנה מדי כמה חודשים, מציקה למהלך התקין של היומיום. בן 50, הנוירולוג נתן לו קסנזין 25מ"ג, במינון של רבע כדור פעמיים ביום. טרם התחיל ליטול את התרופה. א. כיצד ניתן לחצות ל-4 כדור כזה? ב. אודה לחוות דעתך באם התרופה והמינון אכן מקובלים למצב המתואר לעיל? קיבל גם אופציה לקנביס רפואי. אגב, קראתי איפשהו שנדרשת בדיקה גנטית טרם קבלת קסנזין. האם זה הכרחי? תודה מראש!

שלום, הנושא בתחום המומחיות הנוירולוגית: מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

08/03/2020 | 14:23 | מאת: אני

אשמח להכוונה, היכן יש פורום מתאים?

פורום נוירולוגי

מנהלי פורום נוירוכירורגיה