ניתוח עבור בצקת בראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/02/2020 | 15:56 | מאת: רן

שלום רב, קרוב משפחה שלי עבר ניתוח חיתוך גולגולת עבור הבצקת שגדלה . רציתי לדעת תוך כמה זמן בערך הבצקת מתחילה לדעוך ולהיספג במח בחזרה.

ערב טוב רן, חסרים נתוני מידע חיוניים ם שיאפשרו התייחסות בצקת מוחית מתעוררת מסיבות שונות: בהתאם -שרידתה או נסיגתה שונה בברכה

13/02/2020 | 18:31 | מאת: רן

בצקת מוחית שנוצרה עקב שבץ מוחי . ולצורך שחרורה מהראש . התבצע ניתוח הסרה חלקית של הגולגולת. אשמח לדעת מהו הפרק זמן המשוער לכך שהבצקת מתחילה לדעוך ולהיספג במח .

לרן , הנושא בתחום המומחיות הנוירולוגית מומלץ ייעוץ תואם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה