פרולתראפיה טיפול ??.

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/01/2020 | 17:07 | מאת: מודאגת

מזה למעלה מעשר שנים יש לי הפרעת תנועה קטנה לפני חמש שנים עברתי כריתת המנגיומיה בעצם הפרונטלית שמאלית. זמן קצר אחרי הניתוח התחיל לי כאב עצבי בצד שמאל של הבטן ניסו כול מיני טיפולים וחלקם אסור היה לי לעשות עקב הניתוח שעברתי והפרעת התנועה. לאחרונה הוצע לי טיפול פרולותראפיה האם מותר לי הטיפול? ידוע לי שאחד מתופעות הלוואי של הטיפול הוא כאבי ראש האם זה מסוכן הטיפול הזה יחד עם הפרעת תנועה וניתוח בראש? תודה ושנה אזרחית טובה והעיקר הבריאות

ערב טוב, •הטפול הלא ניתוחי בהפרעות תנועה נתון בתחום המומחיות הנוירולוגית: מומלץ ייעוץ תואם •הטפול הפרולותרפי הוא טיפול מקומי. אין קשר בינו לבין הוצאת הגדול הגרמי בעצם הקודקוד בברכה

01/01/2020 | 18:19 | מאת: מודאגת

להפרעת התנועה אני מקבלת כדור נורולוגי. האם הטיפול המקומי הפרולתרפי יכול לגרום להפרעה להתגבר? או לגרום לכאבי ראש ?

הדיון בטיפול לא ניתוחי בהפרעת תנועה צריך להתבצע מול הנוירולוג המטפל בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה