תסמונת לאחר ניתוח טריגימנל נוארלגיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/12/2019 | 08:04 | מאת: יורם pjhnv

בוקר טוב .אישתי חולה בטריגימנל נוארלוגיה מסוג MT וברקע MS לפני כשנה היא עברה ניתוח בהדסה ען כרם. מאז לדעתי התחיל הבילבול אצלה .היא הפכה להיות עצבנית לו רגועה כלפיי הבית וכמו כן נהיו לה הזיות ודימיונות .וכל הזמן היא מעלה חשדות כלפיי .יש לציין שמאז הניתוח אני עובר גיהנום איתה .סבלנו ביחד 11 שנים מתחילת המחלה וגם עכשו לאחר הניתוח נהיה יותר גרוע .כמובן היא נוטלת כדורים וגם מעשנת קאנביס .אבקש אם אפשר לקבל יעוץ .תודה

ליורם שלום הבעייה מתחלקת כדלהלן: •נושא ה-MS בתחום המומחיות הנוירולוגית. •בהתייחס לניתוח, הערכת יעילותו בהקלת התסמינים הטריגמינלים,הדמיית המח לאחר הניתוח אוכל לסייע. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה