גירוד במקום של הניתוח ופן חזק במקום של הניתוח

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/11/2019 | 18:37 | מאת: תמי

שלום רב הייתה לי המנגיומיה גידול שפיר בכלי דם בעצם הפרונטלית שמאלית של המוח . עברתי ניתוח ביוני 2015 mriאחרון ביולי 2019 תקין. לפעמים המקום של הניתוח מגרד לי -איפה שהוציאו לי שיער מהראש-בהתחלה אחרי ניתוח היה גירוד חזק היום אחרי 4 שנים הגירוד נשאר. האם זה ידוע בגלל התפרים שמתאחים אחרי שנים ושנים? מה אפשר לעשות? ושאלה נוספת האם פן בשיער אחרי 4 שנים במקום של הניתוח פן חזק וחם זה יכול להזיק ועדיף לא לעשות במקום של הניתוח איפה שניתחו?

לתמי שלום,לא צריך להשאר גרד אחרי 4 שנים יש לראות את עור הקרקפת באיזור הניתוח כדי לייעץ איך ניתן להקל על הגרד השארי ולהתייחס לשימוש בפן חזק וחם. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה