עגינה מורכבת חוט השדרה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

17/11/2019 | 22:34 | מאת: מור

שלום דר, אשמח לעזרה בני בן ה5 עם עגינה מורכבת מאוד, נוירוכירוג מבקש כרגע להימנע מניתוח מחשש לפגיעה בשלפוחית ועל הסוגרים. תפקוד שלפוחית כרגע תקין אך יש כפיפות ברכיים וקריסת קרסוליים. האם יש בארץ שיטת ניתוח לשחרור עגינה חדשנית יותר. בבקשה עזור לנו

בוקר טוב מור, *רב הילדים עם עגינה עוברים כיום ניתוח לשחרורה בגיל מספר חדשים. *הגיל המוקדם תורם לתוצאות טובות יותר של הניתוח. *ניתן לקבל בארץ ניתוח מתקדם תואם ברמה הטכנית-מכשירית הגבוהה ביותר. *עלי לעיין בהדמיית העגינה המורכבת אצל בנך ,לבדוק אותו ולייעץ פרטנית בהתאם בברכה

18/11/2019 | 15:58 | מאת: nur

תודה רבה ד"ר אשמח לשלוח לך מייל עם יותר פרטים על הנושא, ולהגיע לייעוץ תודה

[email protected]

מנהלי פורום נוירוכירורגיה