Mri עמוד שדרה כל אורכו לתינוק בן 5 חו

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/11/2019 | 23:13 | מאת: רויטך

בני עשה mri בן חמישה חו בגלל עמוד שדרה מעוגן אולטרסאונד הדגים ליפומה בקצה תעלה בקריית .רשום הכל תקין עמוד שדרה צווארי גבי מותני תקין ללא עדות לשברים פריקות שינוים חוליות .חוט שדרה לכל אורכו תקין ללא עדות לסינגל פותולגי או האדרה פותולגי .קונוס הגבוה l1. Cmשורשי קאודה תקינים. מה שחשוב אין הדגמה ברורה של ליפומה פותולגית תעלה בקריית מה זה אומר המשפט האחרון

בוקר טוב, ה-MRI לא מזהה מחלה או מצב לא תקין או ליפומה שנחשדה בהדמיית האולטרסאונד.

מנהלי פורום נוירוכירורגיה