כאבי ראש בצד אחד ושרפה בעין שמאל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/05/2006 | 21:38 | מאת: צחי

שלום ד"ר . אבקש לקבל את חוות דעתך הרפואית והמלצות . אני בן 55 לאחר אוטם שריר הלב לפני למעלה משנה אני מקבל : אספרין , ליפיטור + איזיטרול נורמיטן ואלקטרוקסין . לאחרונה התחלתי להרגיש מין כאב בצד שמאל עליון של הראש ולחץ ומין תחושת שרפה בעין שמאל . שאלתי האם לדעתך אחד הכדורים יכול לגרום לתופעה . מה המלצתך במקרה והתופעה היא לא מהכדורים . תודה

קרוב לודאי שאין המדובר בתופעת לואי של התרופות אותן אתה נוטל. המשך הבירור טעון בדיקת זרימה בעורקי הצואר(דופלר),דימות מח ובדיקות עזר נוספות. בירור זה יותווה ויוערך עי נוירולוג. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה