ממצאים ב mri מוח עם חומר ניגודי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/10/2019 | 09:41 | מאת: מירה

שלום ד"ר,בצעתי mri מוח עקב כאבי ראש ,בעיות זיכרון.בת 50.ממצאים:מוקדים קטנים היפראינטנסים ברצף flair בחומר הלבן מעבר למצופה לגיל.באבחנה מבדלת שינוים מיקרו וסקולרים איסכמים כרונים,שינוים וסקוליטים או דלקתיים.בצעתי בדיקת דם לקרישיות-תקינה.בדיקות לב-תקינות.אודה לחוות דעתך

למירה שלום, מתבקשת הרחבה אנמנסטית מדייקת, בדיקתך-נוירולוגית,השלמת עזרי אבחון נדרשים ייעוץ טיפולי כפי שישתמע תוכלי לתאם ייעוץ-0508946000 בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה