כאב ראש מתמשך כשבועיים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

03/10/2019 | 21:26 | מאת: ערן

שלום, לפני כשבועיים התחילו כאבי ראש צד ימין מעל האוזן בעוצמות שונות באים וחולפים, תחושת חשמל בקרקפת צד ימין, לעיתים לחץ וקצת כאב בעין ימין. בימים האחרונים כאב מושך מתמשך באותו מקום צד ימין. תחושה מלווה כל היום. בשינה ללא כאב , מתחיל מהרגע שקם בתחושת כאב,מושך , מציק למשך כל היום. נקבע תור לרופא עיניים , וגם ct ראש. האם יש אבחנה רווחת לתסמינים כאלו . תודה

לערן בוקר טוב. מומלצת בדיקת נוירולוג וייעוץ מאבחן עפ"י ממצאי בדיקתו והתרשמותו. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה