המטומה כתוצאה מחבלת ראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

02/10/2019 | 21:37 | מאת: אריאלה

שלום רב, לפני מספר ימים הותקפתי על ידי כלב ונפלתי מכל המדרגות. חטפתי חבטה בראש מאחורה, המטומה, איבוד זכרון לזמן קצר. בבדיקת הדמיה דימום קטן לאחר כמה שעות שוב הדמיה ראו את הדימום הקטן עם שפך של דם בגולגולת כהגדרתם ואז סיטי שלישי ללא שינוי. שוחררתי עם מתן כדורים נגד פרכוסים ללא הנחיות או אזהרות. נכון לרגע זה עדיין כאבי ראש בצד אחד דומה לפעימות לב חזקות וכן ורטיגו קשה ביותר בזמן שכיבה. נדרשת למעקב עוד שבועיים. האם זה הטיפול הנכון? ממה עלי להיזהר? סכנות? האם הכדורים האלה נחוצים? מודאגת מאוד. אין בחילות או הקאות או בעיות דיבור. המטומה עדיין כואבת נפוחה בראש מאחור. תודה

לאריאלה בוקר טוב, לא ברור מפנייתך מיקום שטף הדם בפענוחי ה-CT שתארת. הוא חיוני למענה האם הכדורים כנגד פרכוסים נדרשים מציע שתתקשרי במשך היום-0542-29-10-46 לבירור מספר פרטים בעזרתם אוכל להתייחס לשאלותיך בברכה

03/10/2019 | 07:01 | מאת: אריאלה

מצרפת את האבחנה במידה ולא יעזור אשמח להתקשר תודה רבה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה