לחץ חזק וכאב בצד השמאלי מאחורי הראש

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

26/09/2019 | 18:05 | מאת: יואב

לצוות האתר שלום רב, בן 28, כחלק מטיפול סקסולוגי חדש הומלץ לי על שיטת אוננות אחרת. הובהר לי כי נדרש זמן רב ומאמץ לצורך הסתגלות. הדבר שהפריע לי וקושר לפורום זה היא העובדה שלקראת סוף האוננות אני חש בכאב ראש חזק והוריד לוחץ לי ברמה גבוהה. אחרי זה אני יש לי כאב ראש באזור והאוזניים חמות גם. אני גם מזיע מאוד . אני חושש שמדובר במחלה בכלי הדם באזור . תודה על המענה ושנה טובה

בוקר טוב יואב, הפורום המתאים לבירור הוא פורום נוירולוגי. בברכת שנה טובה,

מנהלי פורום נוירוכירורגיה