ילד בן חמש גידול שפיר חיצוני

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

18/09/2019 | 21:26 | מאת: Ana

הי האם פילומטריקסומה שלישי בגולגלת מזה שנה לילד בן 5 הוא ״הגיוני״? הוא מכאיב והשניים הקודמים הוצאו בהרדמה. האם יכול לגדול גם כלפי פנים מבלי שיהיו לו סימנים חיצוניים? ( הילד סובל מכאבי ראש חדים קצרים בתדירות נמוכה ללא תסימינים אחרים ובעיקר בשינוי לחץ אויר- טס לא מעט) תוהה אם יש משהו שלוחץ לו כי הכאב מופיע מהר והולך מהר ונמצא רק בגולגולת מאחורה ולא באוזניים. בדיקה כללית תקינה כולל עיניים אאג וeeg.

ל-Ana בוקר טוב. *השאלה נתנת למענה עי הדמייה: CT או MRI *כאבי הראש טעונים בדיקה וייעוץ עי נוירולוג-ילדים. בברכה

מנהלי פורום נוירוכירורגיה